Info

Blankspotpodden

Blankspot är en oberoende medborgarfinansierad reportagesajt som belyser Sveriges och världens vita fläckar. Här kan du lyssna på chefredaktör Martin Schibbyes intervjuer med gäster och våra inlästa reportage.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Blankspotpodden
2021
February


2019
October
July
March


2017
May


2016
November
September
June


2015
December
November


All Episodes
Archives
Now displaying: March, 2019
Mar 18, 2019

Den nya Blankspotpodden fortsätter med intervjuver från Afrikas horn. I det här avsnittet så träffar Martin journalisten Mesfin Negash. De diskuterar givetvis den senaste tidens händelser och vad detta betyder. Inte minst för journalisterna i Etiopien. 

Detta spelades in under #Blankspot4, vilket var vår livesändning som pågick under sju timmar för att fira att vi funnits i fyra år. Ljudet är därför inte i samma kvalité som om det spelats in i vår studio. Hoppas ni har överseende med detta. 

 

Mar 9, 2019

I  den nya Blankspotpodden kommer Martin Schibbye att intervjua en person eller läsa in reportage. I det första avsnittet möter han Meron Estefanos. Hon är människorättsaktivist och programledare för Radio Erena. I den här intervjun får Meron ge sin syn på utvecklingen mellan Eritrea och Etiopien det senaste året. Är det verkligen så positivt som det låter? 

Håll koll på den här podden för kommande avsnitt. Varje söndag kommer ett nytt avsnitt. 

1